Воркшоп «Нижня білизна – поєднання стилю і комфорту»

16 травня 2023 року, у рамках Днів науки та творчості, з метою розширення обізнаності про виготовлення нижньої білизни  зі здобувачами  освіти спеціальності «Технології легкої промисловості. Моделювання та конструювання промислових виробів» та професії «Кравець», під керівництвом майстра виробничого навчання Хмельницької Ірини Володимирівни та студентки групи М-3 Пантюк А.П., проведено воркшоп на тему «Нижня білизна – поєднання стилю та комфорту».

Щоранку, вбираючись, кожна жінка, дівчина створює свій настрій. І для отримання ідеального образу вибір починається з підбору білизни.

Під час проведення воркшопу, здобувачі освіти отримали інформацію про особливості виготовлення нижньої білизни, а саме бралетта. Ознайомилися з асортиментом матеріалів та фурнітури, за допомогою яких власноруч створюється сучасний символ витонченості і справжньої жіночності.

Здобувачі освіти, які взяли участь у заході отримали практичні навики роботи з сучасними еластичними матеріалами та збагатили свій досвід з пошиття різних виробів власноруч.