Воркшоп «Поєднання hard та soft skills в роботі менеджера по розвитку FTTP ПАТ «Київстар»

28 травня 2021 року здобувачі освіти І курсу спеціальності 186 Видавництво та поліграфія стали учасниками воркшопу «Поєднання hard та soft skills в роботі менеджера по розвитку FTTP ПАТ «Київстар», спікер – Головатий Г.В.

Студенти оволоділи актуальною інформацією щодо впровадження та використання технології FTTP для швидкого доступу та передачі даних найвищої якості, ознайомилися із принципом функціонування стандарту мобільної ультрашвидкої передачі даних 4G для пристроїв — смартфонів, планшетів, модемів та процесом активації технології eSIM.

Під час воркшопу студенти мали можливість задати питання щодо підключення та налагодження мобільного інтернету та послуг оператора зв’язку.

За результатами заходу на платформі Kahoot! було проведено вікторину, визначено та нагороджено подарунками найактивніших студентів: І місце – Степенко Володимир, ІІ місце – Марціновський Максим, ІІІ місце – Соботюк Костянтин.

Бажаємо студентами і в подальшому натхнення та мотивації до оволодіння професійними теоретичними та практичними знаннями.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *