Віртуальний День відкритих дверей

25 квітня 2023 року Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну гостинно відчинив свої двері майбутнім вступникам в онлайн форматі!

Для вступників були представлені спеціальності та професії за напрямами «Легка промисловість», «Перукарське мистецтво та декоративна косметика», «Документознавство та комп’ютерні технології». Модератор заходу – Денисова Анастасія Володимирівна, завідувач методичного кабінету, відповідальний секретар Приймальної комісії наголосила на правилах вступу, порядку і строках прийому заяві документів до Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну у 2023 році.

Звертаємо увагу! Усім охочим пропонуємо переглянути цікаві та корисні майстер-класи за різними напрямами, розміщені на каналі YouTube Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну за посиланням http://surl.li/gpsxt.  

Після проходження майстер-класів кожен учасник отримає сертифікат, що надасть додаткові бали при вступній кампанії. Для отримання сертифікату треба заповнити реєстраційну форму за посиланням http://surl.li/gpsxa.  

Тож бажаємо вам зробити перший крок у доросле життя при виборі професії.

Піклуючись про гідне майбутнє, обирай сучасну та якісну освіту в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну. Приєднуйся до нас та стань частиною нашої команди, будуй своє майбутнє з нами!