Вітаємо випускників коледжу 2023

22 лютого 2023 року став святковим днем у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну!

В цей день відбулося  урочисте вручення дипломів 75 фаховим молодшим бакалаврам: 25 фахівцям з «Перукарського мистецтва та декоративної косметики» та 50 фахівцям з «Видавництва та поліграфії».

100% наших випускників успішно пройшли Державну підсумкову атестацію, з них 6 осіб – в онлайн-форматі з закордону. Результати більшості дипломних робіт стали справжнім взірцем професіоналізму вже сформованих фахівців та приємно вразили поважну екзаменаційну комісію.

З вітальним словом до випускників, педагогів, батьків та гостей свята звернулась директор коледжу Алла Степура та  урочисто вручила дипломи випускникам, серед яких з відзнакою отримали 9 студентів: Кулак Анжела, Шадура Віталіна (група КС-2), Зайцева Олександра, Коверда Єлизавета, Лебідь Дар’я (група В-4), Гуменюк Вікторія, Дяченко Марія, Чобітько Вікторія, Шелест Анна (група ХМ-3).

На святі також був присутній Белецький Ілля, випускник групи КС-2, який з перших днів повномасштабної війни захищає Україну в лавах ЗСУ на передовій. Дякуємо йому та всім захисникам і захисницям за можливість мирно навчатись та опановувати професію!

Наші випускники неодноразово брали участь у різних фахових конкурсах, олімпіадах конференціях та  виборювали призові місця. Хочемо відзначити таких студентів: Чобітько Вікторія, Смайлова Еніса (група ХМ-3); Коверда Єлизавета, Лебідь Дар’я, Зайцева Олександра, Сандакова Олександра, Касько Павло (група В-4).

Більшість випускників вже працевлаштувались за спеціальністю у престижні компанії та на підприємства, а певна кількість будуть продовжувати навчання в ЗВО.

Любі випускники! Ми вітаємо вас із завершенням навчання. Сподіваємося, що час, який був проведений в стінах нашого закладу, назавжди буде закарбований у ваших серцях, а ті знання, що ви здобули, будуть освітлювати ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть досягнути задуманих цілей та сприятимуть у виборі життєвого шляху!

Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. В добру путь!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *