Герої нашого часу

День захисника України –

Мужності й геройства свято.

І ми вклоняємося тим,

Хто літ тому назад багато

І тим, хто нині з автоматом

Наш спокій береже і захищає,

Всю нашу велику родину,

Рідну землю свою – Україну.

Наш спокій захищають збройні сили України, добровільні батальйони, полки, волонтери. 1 жовтня прийнято вітати всіх чоловіків та жінок, які мають відношення до захисту нашої Батьківщини:  прикордонників, ветеранів АТО, всіх військовослужбовців ТРО і ЗСУ, військових санітарів, медиків, кухарів, капеланів – хто працює на забезпечення потреб фронту,  правоохоронців,  волонтерів. Тому ми оголосили в коледжі «Тиждень подяки Захисникам і захисницям», це не означає, що дякуємо тільки цього тижня, це означає, що ми проводимо більше заходів з нашими захисниками і захисницями.

27.09.2024 року здобувачі освіти напряму «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» вкотре  відвідали військовий шпиталь та надали перукарські послуги нашим захисникам.

Юні художники розписали воєнні тубуси для аукціону.

Дизайнери-початківці створили плакати на честь батьків-захисників.

Відбулися виховні години-зустрічі здобувачів освіти з нашими захисниками.

 А 3 жовтня 2024 року у актовій залі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну відбулася заключна зустріч із ветеранами війни, учасниками бойових дій, представниками громадської організації «Реінтеграція плюс»: Олександром Сергійовичем Терещенковим, Побережцем Миколою Юрійовичем, Татарніковим Віталієм Юрійовичем, Костюком Євгенієм Валерійовичем, Поліщуком Романом Андрійовичем, Бандуристом В’ячеславом Сергійовичем, Атановим Данилом Валентиновичем, Орлюком Володимиром Миколайовичем, Сокуром Володимиром Михайловичем, з керівником комунального закладу БМР «Спорт для всіх» Мельніченком Олександром Васильовичем та Начальником управління молоді та спорту БМР Мартиновим Сергієм Вікторовичем.

Здобувачі освіти підготували патріотичний концерт, який розпочався виходом ансамблю барабанщиць «Шоу ритм», дівчата з театру моди та зачіски «Діамодус» представили колекцією «Дорога до дому», звучали українські пісні, авторські вірші та слова подяки захисникам. Здобувачі освіти уважно слухали Олександра Сергійовича та дивились відеоролики з героїчними вчинками наших захисників. Особливим моментом стало вручення подяк власного дизайну, сувенірів «Прапор до дня Перемоги», які пошили наші кравці, художніх робіт здобувачів освіти нашим гостям – ветеранам та військовослужбовцям, які завітали на захід. Приємною несподіванкою став подарунок від гостей – 6 спортивних м’ячів. Дякуємо за чудовий подарунок!

 Нехай не тільки в цей день вся Україна єднається у вдячності тим, хто зберігає наш мир і свободу.

 Дякуємо нашим Захисникам за безпеку і змогу працювати у вільній країні. Слава Україні! Героям слава!