День відкритих дверей

19-20 квітня 2023 року Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну гостинно відчинив свої двері майбутнім вступникам!

День відкритих дверей розпочався виступом ансамбля барабанщиць, який є гордістю й однією з візитних карток коледжу.

З вітальним словом до гостей заходу звернулась директор коледжу Алла Олегівна Степура, яка зазначила, що у коледжі здобувачі освіти, не лише оволодівають міцними знаннями, а й можуть поринути в загадковий світ естетики, краси та вишуканого смаку; коледж плекає таланти, а весь педагогічний колектив зацікавлений в тому, щоб кожен наш випускник був успішною яскравою особистістю та затребуваним фахівцем на ринку праці.

Відповідальний секретар приймальної комісії Денисова Анастасія Володимирівна, представила дорожню карту вступника та розповіла про ключові питання правил прийому на навчання до Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну в 2023 році.

Окрасою презентації коледжу став виступ Театру моди та зачіски «Діамодус».

Плідною, цікавою та захоплюючою була робота на творчих платформах «Перукарське мистецтво, «Дизайн одягу» та «Комп’ютерні технології». Під час професійно-спрямованих майстер-класів та воркшопів вступники мали можливість опанувати навички плетіння креативної сучасної коси та створення зачіски; виконати стильний повсякденний макіяж; дізнатися про особливості застосування сучасних 3D-принтерів для створення поліграфічної продукції; створити свою модну капсулу одягу на день та на тиждень; написати мотиваційний лист та багато іншого.

А екскурсія коледжем дозволила ознайомитися із новітнім матеріально-технічним забезпеченням процесу навчання та організації дозвілля; на власні очі побачити сучасні кабінети, лабораторії, комп’ютерні класи, музей вишивки, навчально-практичний та інформаційно-ресурсний центри, центр кар’єри, спортивні локації тощо.

Піклуючись про гідне майбутнє, обирайте сучасну та якісну освіту в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну! А ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з нашими майбутніми здобувачами освіти!

25 квітня о 14:00 запрошуємо майбутніх випускників доєднатися до віртуального Дня відкритих дверей за посиланням: http://surl.li/gmbsa  з попередньою реєстрацією за посиланням http://surl.li/gmbrj