Знайомство з творчістю письменників-краянів

Наш мальовничий Білоцерківський край здавна славиться літературними та мистецькими талантами, неординарними особистостями. Твори митців вражають багатогранністю і глибиною почуттів, красою, силою та незламністю духу.

15 вересня 2022 року в літературній вітальні «Натхнення» пройшов молодіжний вектор читання під назвою «Знайомство з творчістю письменників-краянів», який підготували та провели завідувач бібліотекою Любов Маловічко та вихователь Ніна Муковоз.

В ході зустрічі здобувачі освіти гуртожитку №1 познайомилися з творчістю Андрія Гудими , Анатолія Гайа, Петра Розвозчика, Таїни Краєвської, Володимира Дідківського, Тетяни Строкач та інших письменників міста. На заході звучала їхня патріотична поезія у виконанні учнів та студентів коледжу.

Такі зустрічі  особливі, вони виховують любов до рідної землі, допомагають збагатити духовний світ молоді, сформувати національну свідомість, викликати повагу до щедрих, чесних і працьовитих людей, до славного минулого, до безцінних скарбів рідної землі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *