Пресреліз січневих заходів

До хорошого уроку учитель готується все життя.

В.О. Сухомлинський

Практична діяльність педагога в умовах процесів трансформації, високої мінливості соціального та економічного ландшафту вимагає не лише вміння адаптуватися до нового, але і вміння випереджати події, займати проактивну позицію.

Як результат – методичне забезпечення закладів освіти повинно мати виражену тенденцію до практичного спрямування, відображення чинних тенденцій сьогодення.

Саме тому Білоцерківським фаховим коледжем сервісу та дизайну у січні 2023 року заплановано мандрівку по методичному мегаполісу з презентацією інноваційних занять, виховних заходів, засідань творчих груп, семінарів тощо.

З метою наукової комунікації щодо сучасних організаційно-методичних засад та питань реалізації практичного досвіду забезпечення якості освіти у професійній підготовці здобувачів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти в умовах воєнного стану планується проведення науково-практичної конференції «Актуальні питання забезпечення якості освіти в умовах воєнного стану: проблеми, виклики та шляхи їх реалізації», яка відбудеться 11 січня 2023 року об 11:00 на базі інформаційно-ресурсного центру Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну.

Переглянути план роботи  Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну на січень 2023 року

Переглянути інформаційний лист