Розвиток наукової думки постіндустріального суспільства: сучасний дискус

18 листопада 2022 року здобувачка освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну за спеціальністю 002 Дизайн, «Перукарське мистецтво та декоративна косметика»        Смайлова Е. разом із викладачем Шмегельською Ю. В. взяли участь у II Міжнародній науковій конференції  «Розвиток наукової думки постіндустріального суспільства: сучасний дискус» (м. Льві).

В темі доповіді «Застосування методів творчого пошуку здобувачами освіти білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну на заняттях спецдисциплін» було досліджено методи, що запроваджуються  на практичних заняттях з Спецкомпозиції та Художнього моделювання зачіски, при побудові зачісок для курсових та дипломних проєктів.

Застосування здобувачами освіти методів аналогії, нових комбінацій, неології, візуалізації, випадкових комбінацій дає змогу розкрити бачення та розуміння форми зачісок, створювати нові моделі популярних, повсякденних, святкових та перспективних зачісок. Також це   дозволяє розглянути сучасні напрями створення іміджу разом із моделюванням зачіски, що демонструє креативність здобувачів  освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну в створенні індивідуального образу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *