Світом рухає любов

Кохання – одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Без нього наше життя неможливе! День святого Валентина — наймолодше свято України, яке щорічно відзначається 14 лютого. У цей день прийнято дарувати символічні листівки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. Сьогодні – це не лише день закоханих, а й день, коли свою любов виявляють до Батьківщини, рідного міста, друзів або близьких та рідних людей.

Напередодні найромантичнішого свята — Дня Святого Валентина, 9 лютого 2023 року  для мешканців гуртожитку №1 Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну  запрацювала творча майстерня «Арт-студія». Учасники творчого проєкту з виготовлення романтичного міні-панно «Світом рухає любов» познайомилися з історією виникнення технології стрінг-арт та спробували цю дивовижну техніку, яка полягає у малюванні нитками на дошці, а саме натягуванні ниток між цвяхами. Участь в такому цікавому та захоплюючому процесі з виготовлення художніх виробів  надихнула присутніх і надала нові поштовхи до творчості.

Саме в  День закоханих свята романтики і позитивної енергетики  у вестибюлі гуртожитку була встановлена поштова скринька, в яку молодь мала нагоду покласти лист-валентинку з теплими і приємними словами  для своїх друзів, а панно, виконане  студентами у святковому стилі, стало гідною прикрасою та зарядило атмосферу святковим настроєм!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *