Челендж ЗП(ПТ)О: Професії, спільні для усіх галузей економіки

30 квітня 2023 року Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну долучився до професійного челенджу «Професійна освіта – ЗСУ: змінюємо, створюємо, удосконалюємо» за напрямом: «Професії, спільні для усіх галузей економіки».
Челендж триває в рамках обласного профорієнтаційного заходу закладів професійної освіти Київщини за ініціативи Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області.
Спікером від Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну виступила викладач спецдисциплін напряму «Документознавство та комп’ютерні технологій» – Юлія Клименко, яка презентувала здобутки й унікальність підготовки кваліфікованих робітників професій 4112 Оператор комп’ютерної верстки та 4113 Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, а також фахових молодших бакалаврів спеціальностей 186 Видавництво та поліграфія та 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа в контексті можливості ступеневого навчання для вищезазначених професій.
Долучайтесь до нашої команди, будуйте своє гідне майбутнє разом з нами, обравши сучасну та якісну освіту в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну!
А ми передаємо челендж «Професійна освіта – ЗСУ: змінюємо, створюємо, удосконалюємо» Білоцерківському вищому професійному училищу сервісу та будівництва та Білоцерківському професійному ліцею!