Ярмарка-розпродаж «Великодній handmade»

Весна – це час, коли природа оживає, а в серцях українців народжується нова віра і надія. Адже наближається час Великодня, свята, під час якого здається, що навколо все переповнене дивом та чудесами. Магія свята все життя тримається в наших серцях та традиціях, надихає на великі дії та дарує віру в краще майбутнє.

З нагоди Великого свята в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну, в рамках проєкту «Великодній HandMade», 12 квітня проведено благодійний ярмарок-розпродаж.

Здобувачі освіти разом із викладачами та майстрами виробничого навчання створили чарівний ярмарок, наповнений святковими сувенірами та мріями про спокійне, наповнене позитивними емоціями життя.

Всі вироби були створені з великим натхненням та радістю, щоб кожен бажаючий міг знайти щось особливе для себе. Палітра продукції на ярмарці була різноманітною – вишиті рушники та серветки оздоблені мереживом, медові пряники з глазур’ю та ескізами на харчовому папері, іграшкові зайчики, курчата та півники, витончені великодні кошики, писанки виготовлені різними методами, магніти, чашки, столове приладдя, арт-об’єкти у вигляді живописних картин та багато іншого.

Ярмарку було організовано з метою підтримки та допомоги дітям, які особливо потребують любові та турботи. Всі виручені кошти були передані благодійному фонду «Єднання спільноти» на придбання терміново-необхідних засобів гігієни хворим дітям та дітям-сиротам з інвалідністю, що мають опікунів.