Вітаємо випускників коледжу 2023!

29 червня 2023 року став святковим днем у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну!

В цей день відбулося  урочисте вручення дипломів 13 молодшим спеціалістам і  17 фаховим молодшим бакалаврам: фахівцям з «Моделювання та конструювання промислових виробів» та фахівцям з «Діловодства»; 93 кваліфікованим робітникам: фахівцям «Перукарям», «Кравцям», «Операторам комп’ютерної верстки» та «Операторам з обробки інформації та  програмного забезпечення».

100% наших випускників успішно пройшли Державну підсумкову атестацію. Результати більшості дипломних робіт стали справжнім взірцем професіоналізму вже сформованих фахівців та приємно вразили поважну екзаменаційну комісію.

З вітальним словом до випускників, педагогів, батьків та гостей свята звернулась директор коледжу Алла Степура та  урочисто вручила дипломи випускникам, серед яких з відзнакою отримали 10 здобувачів освіти: Богдан Анна (група М-4), Белік Богдана (група Д-3), Безугла Дар’я, Маркитан Катерина (група П 19-20), Кричевська Валерія, Свиридюк Олеся, Шосталь Ірина (група К-11), Кухарчук Анастасія (група ОВ-1), Ганіфаєва Тетяна, Косинська Анна ( група П 25).

На святі також був присутній Куніцький Роман, випускник групи Д-3, який захищає Україну в лавах ЗСУ на передовій. Дякуємо йому та всім захисникам і захисницям за можливість мирно навчатись та опановувати професію!

Більшість випускників вже працевлаштувались за спеціальністю у престижні компанії та на підприємства, а певна кількість будуть продовжувати навчання в ЗВО.

Любі випускники! Ми вітаємо вас із завершенням навчання. Сподіваємося, що час, який був проведений в стінах нашого закладу, назавжди буде закарбований у ваших серцях, а ті знання, що ви здобули, будуть освітлювати ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть досягнути задуманих цілей та сприятимуть у виборі життєвого шляху!

Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. В добру путь!