Дружня зустріч з волейболу серед дівчат

6 березня 2024 року на базі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну відбулася дружня зустріч з волейболу між командами дівчат Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну та Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу.

Команду від Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну представили:капітан – Ліщук Наталія (ХМ-2) та учасниці – Пантюк Анна (М-4), Нестеренко Софія (М-4), Пивовар Валерія (ХМ-2), Борзак Дарина (М-2), Рядненко Анастасія (М-2), Карабач Анастасія (М-3), Білявська Софія (К 11-12), Чуєва Марина (Д-3), Степанська Кіра (К 11-12), Гаврилович Марина  (М-1).

Урочисте відкриття змагань розпочалося з виконання Державного Гімну України та виступу ансамбля  барабанщиць «Шоу-ритм» (керівник Олена Побережець). З вітальним словом до спортсменок звернулись директор коледжу Алла Степура та заступник директора з виховної роботи Людмила Лемешко.

Організатор змагань – керівник фізичного виховання Тетяна Шатковська.

Висловлюємо подяку цикловій комісії «Документознавство та комп’ютерні технології» та завідувачу методичного кабінету Марині Володько за надання подарунків для учасників змагань; голові профспілкового комітету Ларисі Дацькій – за солодкі призи; цикловій комісії «Перукарське мистецтво» – за гарні зачіски для учасниць змагань.

В єдності наша сила! Тож разом – до Перемоги і Миру!