Захист конструкторсько-технологічної практики

Конструкторсько-технологічна практика є невід’ємною частиною навчання у сучасних модельєрів. Вона надає здобувачам освіти можливість вдосконалити свої навички та знання, здобуті в коледжі, у галузі конструювання та технологічного процесу; застосовувати теоретичні знання у виробничих умовах підприємства та створити нову модель одягу відповідно до індивідуального завдання.
27 грудня 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбувся захист конструкторсько-технологічної практики.
Здобувачі освіти IV курсу спеціальності 182 Технології легкої промисловості, вдало показали високий рівень творчості та самостійності, презентувавши індивідуальні авторські вироби. Вироби, які були представлені здобувачами освіти на захист практики, були якісними та сучасними, а матеріали щоденника-звіту містили інформацію щодо отриманого досвіду під час проходження практики на швейних підприємствах.
На захист конструкторсько-технологічної практики завітала власник підприємства «Р.Стайл» Бойко Раїса Дмитрівна. На цьому підприємстві проходили практику 8 здобувачів освіти, яким Раїса Дмитрівна висловила подяку за якісне використання завдань та відзначила подарунками.
Відтак, конструкторсько-технологічна практика є важливим кроком у професійному зростанні здобувачів освіти, що дозволяє їм продемонструвати навички та знання, отримані під час навчання, відкриває можливість для подальшого розвитку в професії конструктора одягу та суміжних галузях модної індустрії.