Майстер клас від фірми  «Livesta, com ua»

Залучення до освітнього процесу нових стейкхолдерів,  що презентують сучасний український ринок парфумерно-косметичних засобів, дає можливість бути в тренді часу та розуміти всі можливості надання перукарських послуг.

8 лютого 2024 року для здобувачів освіти спеціальності 022 Дизайн «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» було проведено майстер-клас «трьохетапний догляд за шкірою обличчя та  денний макіяж» від Оксани Непомнящої та Світлани Ленської, технологів ТОВ «Livesta.com.ua».

Спікери майстер-класу мали на меті поглибити знання здобувачів освіти з дисципліни «Декоративна косметика та грим», а саме представити сучасний асортимент засобів для догляду за шкірою обличчя та декоративної косметики.

Під час заходу учасники майстер-класу мали можливість ознайомитися з асортиментом косметичних засобів для різних етапів догляду за обличчям,  дізнатись особливості процесу виконання процедур догляду, а також ознайомитися з технікою денного макіяжу та засобами декоративної косметики для його виконання.

Отримані нові знання та досвід ляжуть в основу підготовки здобувачів освіти до написання курсового проєкту з декоративної косметики та гриму.