Захист переддипломної практики

14-15 грудня 2023 року відбувся захист звітів за результатами проходження переддипломної практики здобувачами освіти спеціальності 186 Видавництво та поліграфія (гр. В-4).

Базами практики стали провідні видавничо-поліграфічні підприємства різної форми власності таких міст:

– м. Київ (ТОВ”Джулія Принт”,

– м. Київ (ТОВ”Джулія Принт”, https://djuliaprint.com.ua/

– м. Львів (@ПП «Диз-Арт», https://www.facebook.com/DyzArt.Company?mibextid=2JQ9oc),

– м. Стрий (ТОВ «Виданичий дім «УКРПОЛ», https://ukrpol.ua/

– м. Біла Церква (ТОВ «Преміум Флекс Україна», https://g.co/kgs/wpimHW,

– м. Фастів (Холдинг «Юнівест» https://univest.ua/), а також підприємства й організації різних областей та регіонів України.

Під час перебування на практиці здобувачі освіти закріпили отримані теоретичні знання та вміння, вдосконалили практичні навички, набули безцінного досвіду ефективного управління видавничо-поліграфічними підприємствами. Як важлива складова освітнього процесу, переддипломна практика допоможе у написанні дипломного проєкту.

Результат виконання програми переддипломної практики було представлено у формі звіту, наочних презентаційних матеріалів та доповіді. Доцільно зазначити, що цьогорічний захист звітів відбувся на високому рівні. Комісія отримала позитивні враження, адже кожен зі здобувачів освіти продемонстрував свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення.

Коледж висловлює щиру подяку керівникам від баз практики за високий професійний рівень у допомозі з підготовки майбутніх фахівців видавничо-поліграфічної сфери.

Особлива вдячність нашому партнеру #Виданичо_поліграфічний_кластер_ Дніпропетровщини https://www.facebook.com/vpk.dnipro

Вітаємо наших здобувачів освіти із успішним захистом! Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.