Виставка освітніх матеріалів та творчих робіт до Дня науки та творчості

01 червня 2021 року в рамках  проведення Днів науки і творчості в затишній аудиторії коледжу було відкрито виставку освітніх матеріалів  викладачів  та майстрів виробничого навчання усіх циклових комісій та виставку творчих робіт здобувачів освіти.

Тема виставки «Поєднання hard та soft skills в освітньому процесі коледжу» є надзвичайно актуальною в умовах offline та online навчання, оскільки охоплює не тільки професійні, технічні компетенції (hard skills), які можна наочно продемонструвати, оцінити та перевірити, а й універсальні соціально-психологічні якості.

На виставці представлені матеріали, що розкривають одну з найважливіших структурних характеристик сучасної освіти – її інноваційність та адаптивність до змін: збірники статей, навчальні посібники, курси лекцій, семінарських та практичних занять, практикуми з різних дисциплін та професій, що віддзеркалюють творчі здобутки педагогів нашої alma mater.

Також були підготовлені викладки відеопрезентацій для здобувачів освітніх послуг щодо полегшення засвоєння ними практичних навичок та вмінь, збірка поетичних та прозових творів, колекції подяк, грамот та інших творчих продуктів, здобутків і досягнень учасників освітнього процесу протягом навчального року.

Сучасна, яскрава виставка продемонструвала здатність педагогів коледжу йти в ногу з часом, змінюватись, бути гнучкими, адаптуватися до незвичних викликів сьогодення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *