Віртуальна екскурсія «Я досліджую світ професій»

16 лютого 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну презентовано віртуальну екскурсію «Я досліджую світ професій». Онлайн-захід проведено в рамках профорієнтаційної роботи та спрямовано на популяризацію професій, які можна здобути у коледжі.

Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну – це міст, який з’єднує шкільне минуле з вдалою кар’єрою у майбутньому. Адже ми зацікавлені, щоб наші випускники були професіоналами у свої галузі та яскравими особистостями.

Після завершення навчання у коледжі, випускники мають можливість працевлаштуватись до провідних компаній, відкрити власну справу та / або продовжити свою навчання у закладах вищої освіти. З метою підготовки та підтримки здобувачів до їх наступних кроків у професійному розвитку створено Центр кар’єри. Діяльність Центру спрямована, перш за все, на мотивацію здобувачів до саморозвитку, само презентації, само менеджменту та самоаналізу своєї діяльності. У Центрі кар’єри всі зацікавлені здобувачі завжди можуть отримати консультацію з визначення свого кар’єрного напряму та стратегії пошуку ідеальної роботи.

Запрошуємо детальніше дізнатись про професії, які можна здобути у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну, у відео віртуальної екскурсії «Я досліджую світ професій».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *