Вітаємо наших працівників освіти!

Щороку в першу неділю жовтня вся Україна відзначає це освітянське свято! Це не тільки професійне свято викладачів. Це свято усіх, хто шанує працю педагога, вихователя, класного керівника та майстра виробничого навчання. Це свято всіх хто працює на користь навчального процесу. Так співпало, що 30 вересня також  відзначають Всеукраїнський день бібліотек.

Символічно, що саме цього року, в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (мудрості), ми відзначаємо  ці два свята. А дарують людям вічну мудрість книг бібліотекарі, а педагоги несуть цю мудрість своїм учням.

 Цього року страшним лихом і незагоєними ранами увірвалася у наше життя війна. Війна яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії. Але  здобувачі освіти не могли не привітати всіх педагогічних працівників щирими креативними привітаннями.

Також відбулася сьогодні надзвичайно приємна церемонія нагородження директором коледжу Аллою Степурою найкращих педагогічних працівників закладу за минулий 2021-2022 н.р..

Ми педагоги коледжу пишаємось своєю професією і усіма своїми можливостями на педагогічній ниві  допомагаємо нашій Україні йти впевнено до Перемоги

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *