Вітаємо переможців виставки–конкурсу «Краса руками молодих»

31 березня у виставковій залі Білоцерківського краєзнавчого музею відбулося урочисте відкриття виставки– конкурсу робіт молодих майстрів традиційного декоративно–ужиткового мистецтва та народних промислів «Краса руками молодих», організованого управлінням з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради.

Наші студентки групи ХМ – 2, учасниці художньої студії «Штрих» під керівництвом Людмили Лемешко отримали диплом ІІ ступеня та цінні призи за розпис футболки акриловими фарбами «Нескорена Україна». Максимець Денис студент групи В-1 отримав диплом І ступеня та навушники за роботу «Ой заграй мені на сопілці» (витинанка). Вітаємо наших переможців!

250 майстрів віком від 7 до 35 років подали на виставку –  конкурс 285 робіт! Це рекордна кількість учасників для цього заходу.

Серед них і наші учасники:

Севериненко Ліна (ХМ– 2) – екібана  «І знову весна,,,».

Севериненко Ліна, Осадчук Ілона, Ємець Вікторія, Рашкович Рієста (ХМ– 2) учасниці студії «Штрих» – розпис по тканині «Нескорена Україна».

Гуменюк Валерія (ХМ– 3) –  український вінок «Непереможна Україна».

Марганія Теона (ОП 5– 6) – ляльки.

Пивовар Валерія (ХМ– 1)  –  вітражний розпис «Подих червня».

Діденко Анна (ХМ– 1)  –   вітражний розпис «Петриківка».

Сугак Віталіна (лаборант) – голківниці.

Желізна Ксенія ( майстер в/н) – намисто з тканини.

Молоді майстри звертаються до історії українського народу, вивчають його культуру та побут, застосовують в своїх роботах багатовікові традиційні народні мотиви, демонструють любов до України.

Велика повага і шана нашій молоді!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *