Змагання з шашок

9 лютого 2023 року в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну були проведені змагання з шашок.

Шашки мають виховне значення – сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планування власних дій, а також логічному мисленню. Оскільки у грі в шахи виявляються особливості людської особистості, вони використовуються як засоби наукових досліджень у психології та педагогіці.

Змагання були активними та емоційними.

Вітаємо переможців!

Королева шашокЗадоненко Вероніка, , здобувачка освіти І курсу за спеціальністю 029 Інформаційна, бібліотечна  та архівна справа. Діловодство.

2 місце – Лозовюк Діана, , здобувачка освіти І курсу за спеціальністю 022 Дизайн Перукарське мистецтво та декоративна косметика.

3  місце – Алєксєєва Олександра, здобувачка освіти І курсу за спеціальністю 022 Дизайн Перукарське мистецтво та декоративна косметика.

Король шашокМіньков Євгеній, ОВ 9-10 здобувач освіти ІІ курсу за професією 4112 Оператор комп’ютерної верстки.

2 місце –  Піскун Руслан, групи В-3 здобувач освіти ІІІ курсу за професією 186 Видавництво та поліграфія. Комп‘ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації

3 місце – Бортяний В‘ячеслав, здобувач освіти ІІ курсу за спеціальністю 186 Видавництво та поліграфія. Комп‘ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації.

Всім переможцям бажаємо витримки, натхнення та віри в себе!

Віримо у перемогу!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *