Майстер-клас від барбера Даценка Олександра

Одним із показників якості навчання у закладі освіти є високий рівень професійної успішності його випускників. Особливо приємно, коли  в стіни рідної Альма-матер повертаються її випускники із бажанням поділитися своїм професійним досвідом.

28 лютого 2023 року на перукарському відділенні Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну відбувся майстер-клас від випускника, барбера Даценка Олександра на тему: «Комерційна стрижка в Barbershop, особливості виконання, складності техніки».

Під час майстер класу було практично презентовано виконання салонної стрижки «Fade» на двох моделях. Кожен етап та метод виконання роботи був прокоментований. Учасники дізнались особливості вибору механічного та електричного інструменту (залежно від особливостей  простригання пасом конкретної форми та зони, особливостей укладання моделей) та косметичних засобів для надання якісних перукарських послуги.

Між Олександром та здобувачами освіти була невимушена, професійна дискусія  щодо вибору моделі електро машинки, трімера, шейвера, довжини ножиць та їх фірми виробника. На всі запитання здобувачі освіти отримали ґрунтовні, доступні відповіді, які обов’язково стануть у нагоді їм під час їх професійного становлення як майстрів-перукарів. Всі учасники майстер-класу отримали професійний досвід та задоволення.

Будемо з нетерпінням очікувати на наступні зустрічі та завжди щиро раді вітати всіх випускників коледжу!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *