Міжнародний день студента

Урочиста частина з нагоди Міжнародного дня студента відбулася 24 листопада  в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну.

Здобувачів освіти нашого  коледжу сьогодні привітала директор Алла Степура в актовій залі на заході до Дня студента і вручила грамоти та дипломи. Найкращі студенти також отримали заохочення в вигляді премії та матеріальної допомоги.

На нашу церемонію завітали поважні гості. Генеральний директор директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Шумик ознайомилась з життям нашої студентської родини та щиро привітала студентство зі святом.

Несподіваною і приємною була зустріч з нашим студентом-захисником, який боронить неньку Україну в полку «Азов» і на нашу радість приїхав у відпустку.

Також була представлена новообрана  голова студентської ради Діана Павлівська студентка групи М-1, яка отримала своєрідний символ студентства – сову з сувоєм.

В нашій рідній країні війна, Україна виборює свою незалежність та право на існування! Тому захід пройшов в незвичному патріотичному форматі, матеріал якого не залишив байдужим жодного слухача.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *