Навчальна майстерня «Вишиванка – український бренд, перевірений історією»

На нас дивиться весь світ, і в цю мить,

Весь світ милується нами!

19 січня 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну була представлена  навчальна майстерня «Вишиванка – український бренд, перевірений історією», на якій було презентовано педагогічний досвід викладачів напряму «Легка промисловість».

Вишита сорочка для українця – це не просто одяг, а незамінний атрибут власної ідентичності. Це символ нескореності, сучасна зброя та нерозривний зв’язок поколінь.

Під час заходу було презентовано теоретичний та практичний досвід роботи викладачів: Олена Гріщенко, викладач-мистецтвознавець, провела цікаву вікторину на знання історії вишивки та вишиванки; Олена Писаренко, викладач дисципліни «Матеріалознавство», продемонструвала найпопулярніші тканини для вишитої сорочки.

Завершальним етапом став майстер-клас із практичним відпрацюванням «Виготовлення мережки» від майстра виробничого навчання Вікторії Кухарської.

Педагоги швейного напряму, як і кожен педагог, виховує нове покоління. Тож давайте разом привчати студентів до краси! Нехай, український народний та стилізований одяг, буде й надалі окриляти фантазію наших здобувачів освіти і кожного з нас.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *