Попередити – означає захистити

6 березня здобувачі освіти коледжу зустрілися з інспекторами сектору ювенальної превенції лейтенантом поліції Василенко Ганною Андріївною та старшим лейтенантом Василенко Інною Миколаївною з метою профілактики шкідливих звичок серед молоді, ознайомлення з небезпечним молодіжним рухом Ч(П)ВК «РЕДАН» та з статтями Закону України “Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення”.
Під час зустрічі мова йшла про неприпустимість паління, про шкідливість електронних цигарок, вживання молоддю алкогольних та слабоалкогольних напоїв та відповідальність за недотримання Законів України.
Здобувачі освіти дізнались про активність та поширення в нашій країні нового молодіжного руху, який набирає популярності в містах України – Ч(П)ВК «РЕДАН», що це російська інформаційно-психологічна спецоперація й державі-агресору важливо дестабілізувати ситуацію в Україні будь-яким чином.
Така форма спілкування з представниками поліції має дати позитивні наслідки у роботі щодо профілактики шкідливих звичок та попередження протидії й участі у небезпечних молодіжних об’єднаннях. Дякуємо представникам ювенальної превенції за зустріч.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *