Стипендіати міського голови

Вітаємо кращих студентів нашого коледжу Заломську Мар’яну (В-3) та Севериненко Ліну (ХМ-2) з відзнакою «Стипендіат міського голови»!

25.02.2023 року у великій залі Білоцерківської міської ради заступник міського голови разом із начальником управління молоді і спорту міської ради  урочисто вручила свідоцтва стипендіата міського голови.

Стипендія була започаткована в 1997 році і цей проєкт втілюється до нині, аби підтримувати студентів вищих навчальних закладів Білої Церкви, які успішно навчаються,  здійснюють  наукові дослідження та беруть активну участь у громадському житті вищого навчального закладу та міста.

Від імені міського голови Геннадія Дикого його заступник Катерина Возненко висловила вдячність та привітання зазначивши: «Хочу подякувати кожному з вас за велику роботу, яку ви проводите. Коли комісія переглядала подання з напрацюваннями кожного з вас – ми були вражені, яку діяльність  ви – студенти виконуєте поза навчанням. Це і волонтерська діяльність, і підтримка Збройних Сил України, і допомога внутрішньо переміщеним особам та інша важлива та така необхідна у сьогоднішній час робота.  Втім, не забувайте, що головним вашим завданням є отримати якісних знань, які після перемоги допоможуть відбудовувати нашу Україну». 

Ми також вітаємо наших студенток та бажаємо долати високі вершини наукової та  професійної діяльності, жити повноцінним студентським життям і  радувати нас своїми досягненнями, творити і процвітати!

Білоцерківські стипендіати міського голови

Стипендіатка міського голови Севериненко Ліна (ХМ-2)
Стипендіатка міського голови Севериненко Ліна (ХМ-2)
Стипендіатка міського голови Заломстка Мар’яна (В-3)
Стипендіатка міського голови Заломстка Мар’яна (В-3)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *