І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills» 2021-2022н/р з компетенції «Технології моди»

27 січня на базі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну відбувся  І (відбірковий) етап Всеукраїнського  конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» у Київській області, компетенція «Технології моди».

За перемогу у конкурсі  змагалися  здобувачі освіти  з чотирьох навчальних закладів Білої Церкви, Василькова, Тетіїва, Богуслава, що здійснюють підготовку фахівців для швейного виробництва Київщини. Конкурс тривав п’ять годин.  Учасники виготовляли ділову жіночу сукню.

За результатами напружених, але цікавих змагань призові місця посіли:  І місце – Сугак Віталіна, ІІ місце – Городня Софія здобувачі освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, ІІІ місце – Стельмащук Ганна, КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей».

Перемога учасників це плідна праця наставників. Висловлюємо подяку майстру виробничого навчання Хмельницькій І.В. та викладачу спецдисциплін Поліщук О.В. за підготовку переможців І (відбіркового) етапу Всеукраїнського  конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine»

 у Київській області, компетенція «Технології моди».

Конкурс  з компетенції «Технологія моди» дозволив розкрити творчий потенціал кожного його учасника.

В програмі проведення конкурсу для представників навчальних закладів члени циклової комісії коледжу напряму «Легка промисловість» були запропоновані воркшопи, творчі панелі та майстер-класи.

Всеукраїнський  конкурс професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» відкриває можливості визнання унікальності творчої особистості, майстерності та професіоналізму для самоствердження, вдосконалення, визначення фахового рівня і напрямків професійного зростання.  

Усі конкурсанти отримали дипломи та подарунки. 

Вітаємо переможницю конкурсу Сугак Віталіну та бажаємо гідно представити Київщину у фіналі конкурсу  який відбудеться весною.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *