Брейнстормінг: генеруємо ідеї ефективно

«Краща людина та, яка більше за

все намагається удосконалюватись,

і найщасливіший той, хто всього

сильніше почуває, що він дійсно

самовдосконалюється»

Cократ

03 листопада 2023 року з метою безперервного професійного розвитку здобувачів освіти та педагогічних працівників Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну було проведено брейнстормінг на тему:  «Механізми формування компетентності саморозвитку здобувачів освіти та педагогічних працівників».

Формат заходу поєднав дискусійні питання щодо постійного самовдосконалення прогресивних та креативних  здобувачів освіти та педагогів, які наділені академічною свободою. Усі учасники освітнього процесу повинні постійно бути здатними думати по-новому, самостійно ставити перед собою мету й завдання, пропонувати нестандартні рішення та мати не тільки здатність, але й потребу до саморозвитку.

Спікери заходу, Марина Володько, Оксана Корнієнко та Віталій Мітько, поділились власним досвідом щодо застосування цифрових компетентностей, необхідних для успішної професійної діяльності педагогів коледжу усіх циклових комісій та розвитку потенціалу у здобувачів освіти.

Адже, успішним може бути той заклад, в якому створено цілеспрямовану навчально-виховну систему роботи, що орієнтована на сучасні запити держави та суспільства. Саме таким і є Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну.