Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну в тісній  співпраці з Міжнародною організацією з міграції (МОМ)

29 вересня 2023 року  Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну з робочим візитом відвідала делегація представників Міжнародної організації з міграції (МОМ). Учасники зустрічі – Угочі Денієлс, заступниця генерального директора МОМ, Доктор Хатем Марзук, керівник програм психологічного здоров’я та психосоціальної підтримки МОМ в Україні та Ан Нгуєн, голова представництва МОМ в Україні.

Зустріч відбулась в рамках співпраці коледжу з Міжнародною організацією з міграції та програмами з питань захисту за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програма спрямована на психологічний стан, освіту та перепідготовку уразливих груп населення Білоцерківської громади. Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну успішно провів навчання для 30 осіб за трьома основними професіями – Перукар (перукар-модельєр), манікюрник, кравець.

Під час візиту делегації, директором коледжу Аллою Степурою та старшим майстром Світланою Бойченко представлено дві локації – практичної підготовки та психологічної підтримки.

Ми віримо, що отримані нові знання не лише допоможуть знайти своє місце в новій професійній сфері, а також позитивно вплинули на психосоціальне благополуччя учасників програми.

Відвідування виставки Творчо-методична панорама інновації, досягнення, та перспективи розвидку
Локація практичної підготовки
Локація психологічної підтримки

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *