Вдалого старту, учасники освітнього процесу коледжу!

Новий навчальний рік у Білоцерківському фаховому коледжі  сервісу та дизайну розпочато з урочистого заходу на спортивному майданчику. З вітальним словом до здобувачів освіти, батьків та працівників коледжу звернулась директор Алла Степура та урочисто провела посвяту першокурсників у студентські лави коледжу. 2023-2024 навчальний рік розпочинають 239 першокурсників!

На жаль, вже другий рік навчання розпочинається в умовах війни… Україна продовжує виборювати свою незалежність та право на існування! Тому перший урок присвячений темі: «В єдності наша сила!», який пройшов у незвичному патріотичному форматі, та матеріал якого не залишив байдужим жодного слухача. Щире привітання нам прислали випускники, які захищають нас і дають можливість мирно навчатись та опановувати професію. Щира подяка всім захисникам та захисницям України!

Обов’язково всіх студентів ознайомили і з правилами безпеки під час воєнного стану.

Нехай цей день стане по-справжньому радісним та піднесеним, адже в перший день осені ми творимо нову історію – історію нашого коледжу. Наш вклад в перемогу – це отримання фахової освіти для допомоги в розбудові нашої країни після перемоги; це бути свідомим громадянином та  патріотом України!