Воркшоп «Майстерність інформації: від пошуку до професійної доброчесності»

17 жовтня 2024 року з нагоди Міжнародного дня академічної доброчесності та в межах діяльності Центру кар’єри відбувся воркшоп «Майстерність інформації: від пошуку до професійної доброчесності».
Здобувачі освіти перших курсів отримали нові знання щодо правильного пошуку та використання наукової інформації, дізналися про особливості здійснення пошуку у системі Google Scholar. Наголошено на важливості дотримання правил академічної доброчесності та застосуванні правилах оформлення цитувань на знайдені матеріали.
Також учасники воркшопу обговорили ключові питання, пов’язані з доброчесністю не лише у навчанні, але й у майбутній професійній діяльності. Вони активно брали участь у практичних кейсах, розбираючи ситуації, що стосуються запобігання академічній недоброчесності в роботі.
Захід відбувся у жвавій та інтерактивній атмосфері. Здобувачі освіти працювали в командах, обмінювалися думками, що сприяло ефективному засвоєнню матеріалу та розвитку практичних навичок.
Запрошуємо всіх долучатись до впровадження та підтримки принципів академічної доброчесності, адже саме спільними зусиллями ми можемо забезпечити прозорість освітнього процесу та створити умови для професійного успіху!