Всеукраїнський вебінар – fashion-панорама «Українська вишивка – етнічний бренд, перевірений історією»

25 жовтня 2023 року Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну долучився до Всеукраїнського вебінару – Fashion-панорами на тему: «Українська вишивка – етнічний бренд, перевірений історією», що проводиться 25-26 жовтня за ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області.

Спікером виступила Олена Писаренко, завідувачка Навчально-практичним центром технологій та дизайну, викладач спеціальний дисциплін. Тема виступу: «Вишивка як український бренд: від історії до сучасності в роботах здобувачів освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну».

Під час вебінару презентовано досвід та напрацювання педагогічного колективу і здобувачів освіти коледжу,  – від початку функціонування закладу освіти і до сучасності. Однією із головних локацій є Музей української народної вишивки, який функціонує з 1999 року та налічує понад 300 експонатів.

Спікер продемонструвала фотографії колекцій одягу різних років, що були створені у коледжі, а також представлені на всеукраїнських та міжнародних конкурсах з отриманням нагород.

Окрему увагу звернено на проєкт 2023 року – колекцію жіночого одягу «Дорога додому». Учасники вебінару долучились до перегляду відео та фото моделей та висловили своє захоплення щодо актуальної ідеї колекції та її успішного втілення у швейних виробах. 

Дякуємо організаторам за можливість долучитися до вебінару. Продовжуємо працювати на Перемогу!