Відкриття Дошки пошани

29 березня 2024 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбулось урочисте відкриття оновленої Дошки пошани.

Студентські роки завжди багаті на безліч вражень, які залишаються у пам’яті на все життя. Тому діяльність коледжу спрямована на те, щоб ці враження були максимально яскравими та позитивними.

Сьогодні відзначено наших найкращих здобувачів освіти, які своїм прикладом надихають всіх нас. Це справжні герої нашого часу.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася директор коледжу Алла Олегівна Степура, а також нагородила викладачів та найкращих студентів свідоцтвами про занесення на Дошку пошани за успіхи в освітній діяльності, вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування, свідому громадську позицію та волонтерську діяльність 2023-2024 н.р.

Зокрема, волонтерська діяльність коледжу впроваджується на постійній основі. На захід завітали волонтери з громадської організації Волонтерський штаб ТРО, яким було передано допомогу від коледжу – з ініціативи адміністрації коледжу, спільними зусиллями студентів та працівників закуплено продукти харчування для жителів Сумщини.

Волонтерський штаб ТРО висловив щиру вдячність Аллі Олегівні, працівникам та здобувачам освіти за постійну підтримку.

Віримо, що також і від нашої єдності, фінансової та моральної підтримки наших захисників, волонтерської діяльності залежить наближення Перемоги.