Вітаємо випускників коледжу 2024!

27 і 28 червня 2024 року стали святковими днями у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну!

У цей день відбулось урочисте вручення дипломів 44 фаховим молодшим бакалаврам за спеціальностями 182 Технології легкої промисловості та 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» та 130 кваліфікованим робітникам за професіями 7433 Кравець (на базі 9 та 11 класів), 5141 Перукар (перукар-модельєр), манікюрник; 5141 Перукар (перукар-модельєр); 4113 Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення; 4112 Оператор комп’ютерної верстки.

100% випускників успішно пройшли Державну підсумкову атестацію. Результати більшості дипломних робіт стали справжнім взірцем професіоналізму вже сформованих фахівців та приємно вразили поважну екзаменаційну комісію.

З вітальним словом до випускників, педагогів, батьків і гостей свята звернулась директор коледжу Алла Степура та  урочисто вручила дипломи випускникам, серед яких з відзнакою отримали 11 здобувачів освіти: Гуцелюк Христина Максимівна (М-4), Пелих Яніна Олександрівна (М-4), Штундер Ангеліна Русланівна (М-4), Яцун Іванна Сергіївна (М-4), Волинець Лілія Андріївна (Д-3), Ільніцька Софія Олегівна (Д-3), Кобзар Богдана Романівна (Д-3), Саволюк Катерина Ігорівна (Д-3), Симоненко Карина Євгеніївна (Д-3), Манчурак Анна Василівна (К-16), Парчевська Олена Володимирівна (П-23).

На свято завітав брат випускниць групи К 13-14 Поліни і Дарини Надопт, Герой України, молодший сержант 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша Кучеренко Валерій Віталійович та привітав всіх випускників. Дякуємо йому та всім захисникам і захисницям за можливість мирно навчатись та опановувати професію!

Більшість випускників вже працевлаштувались за фахом у престижні компанії та на підприємства, а також будуть продовжувати навчання в ЗВО.

Любі випускники! Ми вітаємо вас із завершенням навчання. Сподіваємося, що час, який був проведений в стінах коледжу, назавжди буде закарбований у ваших серцях, а ті знання, що ви здобули, будуть освітлювати ваш життєвий та професійний шлях, допоможуть досягнути поставлених цілей та сприятимуть у виборі життєвого шляху!

Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. В добру путь!