В родинному колі кожен день – це нова казка

15 травня 2024 року в  холі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну  презентували інсталяцію-перформанс «Сім’я, родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті», виконану здобувачами освіти художньої студії «Штрих», школи «Лідерів» та представниками студентської ради під керівництвом Олени Гріщенко, Людмили Лемешко, Надії Нагалевської та Олени Побережець, присвячену Міжнародному Дню родини, яке відзначають сьогодні 15 травня та Дню вишиванки, яке ми будемо святкувати завтра 16 травня.

На задньому плані інсталяції ми бачимо величезну сітку, елемент вишивки хрестиком. В той час, коли наші воїни мужньо захищають Україну на передовій, тисячі жінок в тилу плетуть маскувальні сітки.  Ці сітки допомагають приховати та захистити техніку та війська від супротивника.  Наша вишиванка, яка зовні нагадує маскувальну сітку, захищає українську духовність,  є символом нескореності, сучасною зброєю та нерозривним зв’язком поколінь, вона зберігає пам’ять роду і генетичний код нації.

На передньому плані здобувачі освіти представили перформанс, в якому показали українську родину за святковим столом. Де п’ятеро здобувачів освіти символізують п’ять чеснот, які є запорукою міцної української родини – любов, вірність, чесність, довіру та підтримку.

Як говорить українська мудрість: «В родинному колі кожен день – це нова казка». То ж, кожен  здобувач освіти та працівник коледжу може в вільний час познайомитись з щасливими казками родинних цінностей в фотоальбомі, що представили здобувачі освіти всіх груп нашого Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну.

 А сьогодні не забудьте згадати всіх своїх рідних та подякувати за  підтримку, любов та  наповнення вашого життя сенсом та радістю.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість навчатись та творити!