День Державного прапора України

23 серпня, Україна відзначає День Державного прапора, кольори якого зараз на військовому однострої кожного українського Захисника. Прапора, кольори якого були на хоругвах і знаменах Війська Запорізького, та всіх інших звитяжних воїнів. Благородні синій і жовтий кольори неба та пшениці символізують велику працю нашого українського народу.

Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну долучився до підняття Державного прапору України в знак пошани та подяки нашим Захисникам, які виборюють нашу Незалежність!

 Під цим Стягом, під цими синьо-жовтими кольорами, на сході України бійці захищають нашу свободу і незалежність ціною власного життя. Перше, що робили рашисти в захоплених містах – зривали наш Прапор. Перше, що роблять наші відважні Воїни на звільнених територіях – встановлюють український Прапор.

У кожного з нас прапор викликає величезну палітру емоцій. Гордість, захоплення, вдячність, віру. І сльози на очах. Бо у тривожний час запеклих боїв із ворогом День Державного прапора набуває особливої сили.

А наші студенти взяли участь у фото-челенджі «Український прапор маємо, шануємо його та поважаємо».