День закоханих

День Святого Валентина досить популярне свято серед молоді. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод.

Не минуло це романтичне свято й Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну. 14 лютого 2024 року студентська рада коледжу та учасники гуртка іноземної мови «Keep it up!», під керівництвом викладача Юлії Линової, протягом дня дарували здобувачам освіти та працівникам коледжу святковий настрій: зранку  вітали  «валентинками» та передбаченнями про сьогоднішній день, а протягом дня у коледжі працювала «Пошта кохання», завдяки якій кожен охочий мав можливість передати «валентинку». Та для всіх любителів селфі діяла акція «Сфотографуйся у святковій рамці біля фотозони».

День закоханих – це нагода зробити щось приємне, саме тому здобувачі освіти коледжу виготовили  вітальні листівки для військовослужбовців ЗСУ, щоб  зігріти їхні душі і серця, бо саме завдяки їм ми маємо змогу дарувати один одному подарунки та поцілунки.

Також у гуртожитку №1 відбулася романтична зустріч на поетичному калейдоскопі під назвою «З коханням в серці стає тепліше».

Учасники заходу переглянули фільм «День святого Валентина. Історія свята та традиції», занурились в світ поезії українських митців та насолодились високим почуттям улюблених творів. А справжня родзинка зустрічі – презентації авторських творів майстрів поетичного слова – студентів гуртожитку.

Віримо, що любов і добро неодмінно здолають зло і темряву! Бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра та віри.