Захист курсового проєкту

Найбільш успішні модельєри та конструктори починають свій творчий шлях з поглибленого вивчення теми та пошуку натхнення. Вони вивчають історію моди, сучасні тенденції та аналізують роботи визначних дизайнерів, адже все це надає базовий фундамент і надихає на творчий процес. Творці галузі легкої промисловості не бояться експериментувати та вносити унікальні елементи у свої творіння.

16 та 17 листопада у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбувся захист курсових проєктів з дисципліни  «Художнє проєктування виробів» здобувачів освіти ІV курсу спеціальності 182 Технології легкої промисловості, ОПП Моделювання та конструювання промислових виробів.

 Здобувачі освіти показали високий рівень самостійності, творчості, креативності у підході до виконання різних за складністю завдань.

Захист курсового проєкту показав, що дисципліна «Художнє проєктування виробів» є цікавою та захоплюючою для здобувачів освіти, а також спрямована на набуття досвіду власної творчої діяльності, розв’язання творчих завдань та підвищує професіоналізм.