Зустріч з поетесою Анною Фадєєвою

Творча зустріч з авторкою поезії, прози та пісенної лірики Анною Фадєєвою , яка об’єднала шанувальників поезії, аматорів літератури та всіх, хто цікавиться сучасними літературними тенденціями. Анна Фадєєва, відома своїми зворушливими віршами та глибокими текстами, завжди привертає увагу слухачів своєю щирістю та емоційною наповненістю.

16 жовтня здобувачі освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну завітали в бібліотеку-філію №5 на зустріч з поетесою.

Під час зустрічі пані Анна прочитала кілька своїх нових творів, які викликали щире захоплення у слухачів. Її вірші торкалися тем кохання, внутрішньої боротьби, пошуків себе у складному світі. Стиль її поезії – емоційний і водночас насичений – не залишив нікого байдужим.

Окрім поезії, поетеса відкрито говорила про важливість літератури у формуванні суспільної свідомості, закликала молодь більше читати та писати, розвивати свою  творчу натуру.

Відбулася також сесія питань і відповідей, під час якої присутні мали змогу особисто поспілкуватися з поетесою.

Зустріч з Анною Фадєєвою стала натхненням для багатьох. Це чудова нагода не тільки для любителів поезії, але і для всіх, хто хоче зануритися у світ слів, образів та емоцій. Це момент, коли слова оживають, звучать, і кожен може відчути їхню магію.