З Днем працівника освіти!

Щороку в першу неділю жовтня вся Україна відзначає це освітянське свято! Це не тільки професійне свято викладачів. Це свято усіх, хто шанує працю педагога, вихователя, класного керівника та майстра виробничого навчання. Це свято всіх, хто працює на користь навчального процесу.
Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшний період нашої історії. Але наші здобувачі освіти не змогли не привітати всіх педагогічних працівників щирими та креативними привітаннями. Також сьогодні відбулася надзвичайно приємна церемонія нагородження директором коледжу Аллою Степурою найкращих педагогічних працівників закладу за минулий 2023-2024 н.р.
Здобувачі освіти підготували святковий концерт, де дівчата та юнаки з театру моди та зачіски «Діамодус» представили колекцією «Summer butterfly», глядачі мали змогу насолодитися співом Дар’ї Кондраток, а також було представлено креативність наших педагогічних працівників у вигляді кумедного відеоролику.
Приємною несподіванкою став подарунок від гостей – Романа та Станіслава Бичеків – унікального дуету, відомого своїм проникливим виконанням українських пісень. Присутні в залі насолоджувалися голосами, які, зливаючись в один гармонійний акорд, створювали особливу атмосферу.
Зі святом вас, шановні працівники освіти! Низький уклін вам за вашу працю. Злагоди, миру, терпіння, радості, здоров’я вам і вашим родинам!