Кольоровий тиждень толерантності

12-17 листопада 2023 року мешканцігуртожитку №1 Білоцерківського  фахового коледжу сервісу та дизайну долучились до яскравого та інтерактивного Кольорового тижня толерантності.

З метою формування у студентської молоді загальнолюдських моральних цінностей, популяризації принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між усіма учасниками освітнього процесу, упродовж тижня всі здобувачі освіти брали активну участь у різноманітних заходах.

Тиждень розпочався з інформаційного вісника «Що таке толерантність?», під час якого здобувачі освіти отримали більше інформації про термін «толерантність», переглянули відеоролик «Толерантність категорія етики» з онлайн-курсу «Недискримінаційний підхід у навчанні».

Протягом тижня були проведені різноманітні тематичні заходи, під час яких учасники дізнавались ключові правила, яких необхідно обов’язково дотримуватись. Здобувачі освіти проявили себе як добрі, співчутливі та щирі особистості. Кожен отримав задоволення від процесу втілення добрих справ, допомоги та підтримки один одного.

На завершення Тижня толерантності відбувся обмін символічними браслетиками толерантної людини.    

Проведені заходи дали можливість  ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.