Конкурс есе «Доброчесність у навчанні: дотримуватись не можна порушувати»

17 травня 2024 року проведено підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу есе з академічної доброчесності, організованого в межах роботи VІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Академічна культура дослідника в освітньому просторі: європейський та національний досвід» на базі Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

За результатами конкурсу дипломом ІІІ ступеня за перемогу в конкурсі есе «Доброчесність у навчанні: дотримуватись не можна порушувати» нагороджена Катерина Котюк, здобувач освіти І курсу за спеціальністю 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, ОПП Діловодство, під керівництвом педагога Діани Старовойт.

Вітаємо з перемогою та дякуємо за відданість принципам доброчесності і глибоке розуміння важливості цієї теми у сучасному освітньому процесі.

Пам’ятаємо, що підтримка та популяризація академічної доброчесності у навчанні є надзвичайно важливою для формування відповідальних і чесних фахівців, здатних до критичного мислення та самостійної роботи.