Кроки до допомоги

4 грудня 2023 року в рамках акції «16 днів проти насильства» здобувачі освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну взяли участь у активності «Кроки до допомоги», яка покликана продемонструвати, що допомога завжди поруч та звертатися за нею – це прості та важливі кроки.
Захід організований UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні та спільно з Управлінням з питань молоді та спорту, Білоцерківським центром соціальних служб, Білоцерківським районним управлінням поліції ГУНП у Київській області.
Під час проходження маршруту «Кроки до допомоги» здобувачі освіти коледжу мали можливість ознайомитися з реальними історіями постраждалих від домашнього насильства, які були розміщені на інформаційних табличках з QR-кодами.
В пункті незламності працівники соціальної служби вручили учасникам інформаційні листівки з детальною інформацією про види насильства, відповідальність за скоєння таких дій, як запобігти та протидіяти домашньому насильству, де можна отримати підтримку, а також – як захиститися від домашнього насильства.