Майстер-клас від барбера “Сучасна салона чоловіча стрижка”

1 травня 2024 року, в рамках проведення Днів науки і творчості в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну, на перукарському відділенні для здобувачів освіти І та ІІ курсів проведено майстер-клас «Виконання сучасної салонної чоловічої стрижки».
Ділився своїми досвідом роботи випускник Білоцерківського фахового коледжу Здибель Ярослав.
Чоловіча стрижка – це не лише ремесло, але й мистецтво, яке вимагає від барбера розуміння не лише технічних аспектів, а й підходу до кожного клієнта і врахування його індивідуальних особливостей.
Майстер-клас від барбера був спрямований на детальний розбір технік стрижки – від класичної до модних трендів. Ярослав розповів про основні форми та лінії стрижки та особливості використання різних технік текстурування волосся. Крім того, наголосив на важливості знань барбера про якість інструментів, що безпосередньо впливає і на якість стрижки, тому необхідно обережно підходити до вибору обладнання.
Висловлюємо вдячність нашим випускникам за можливість завітати до коледжу та стати прикладом. Такий майстер-клас є натхненням для інших здобувачів освіти, які прагнуть вдосконалюватися та розвивати свої уміння.