Можливості ЄС для української молоді

13 травня 2024 року, з метою зміцнення партнерських зв’язків між Україною та Європейським Союзом, у контексті співпраці в освітній сфері, Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну відвідав заступник Голови Представництва Європейського Союзу в Україні, пан Ремі Дюфло.
Для здобувачів освіти закладу було проведено лекцію щодо структури Європейського Союзу, його основних інституцій, можливостей, механізми функціонування та сприяння євроінтеграції студентської молоді до європейського простору.
Лекція пана Дюфло викликала значний інтерес серед здобувачів освіти, які активно долучалися до обговорення та ставили запитання щодо ролі Європейського Союзу в сучасному світі, а також можливостей, які відкриває ЄС для молоді.
Особливу увагу було зосереджено на програмах та ініціативах, спрямованих на підтримку молоді, таких як Erasmus+, Horizon Europe та інших.
На заході були присутні поважні гості, зокрема Ярослав Мороз, голова The Young European Ambassadors (YEAs), та молоді посли даної ініціативи, Оксана Косяк, заступник директора з виховної роботи Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу та здобувачі освіти цього закладу освіти, Лілія Степченко, голова громадської організації «Kebetas’ Association».
Зустрічі такого рівня сприяють тісній співпраці між Україною та ЄС, відкриваючи нові можливості для української молоді.