Міжнародна спеціалізована онлайн виставка “Освіта та кар’єра – День студента 2023”

17 листопада 2023 року Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну долучився до Тридцять дев’ятої міжнародної спеціалізованої онлайн виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2023», щорічної виставки, яка створює платформу для обміну ідеями, представлення нових освітніх трендів та надання кар’єрних перспектив.

Спікери коледжу, на дискусійній панелі «Кар’єра. Мотивація: Tips&Tricks», активно ділилися своїм досвідом та висвітлювали широкий спектр ініціатив, спрямованих на успішне становлення здобувачів освіти у професійній сфері.

Степура Алла Олегівна, директор Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, заслужений працівник освіти України, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист, висвітлила особливості побудови кар’єрних траєкторій здобувачів освіти у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну.

Старовойт Діана Олександрівна, методист, координатор Центру кар’єри Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, представила інноваційну бізнес-модель Центру кар’єри та поділилась кейсами успішного досвіду її функціонування.

Бойченко Світлана Миколаївна, старший майстер Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, спеціаліст вищої категорії, презентувала співпрацю із роботодавцями та забезпечення контактів «здобувачі освіти – стейкхолдери»; проектну діяльність, за участі місцевої влади, що спрямовують наших здобувачів не лише на перспективне працевлаштування, а й на створення і розвиток власної історії успіху на шляху до створення власного бренду.

Побережець Олена Миколаївна, практичний психолог Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, підкреслила важливість розвитку soft skills, а саме: вміння переконувати, знаходити підхід до людей, лідирувати, вести переговорні процеси, працювати в команді, застосовувати тайм-менеджмент у своїй діяльності з метою стабільного особистісного розвитку та праці у задоволення.

Володько Марина Юріївна, завідувач навчально-методичного кабінету коледжу, розкрила сучасні тенденцій застосування нових освітніх траєкторій, штучного інтелекту, нейромереж та машинного навчання.

Загальна тематика дискусійної панелі підкреслює важливість функціонування центрів кар’єри у закладах освіти, які позитивно впливають на професійний розвиток здобувачів освіти та випускників. Адже завдяки діяльності таких інноваційних центрів молодь має можливість краще орієнтуватися в сучасних трендах та удосконалювати власні практичні навички.

Дякуємо організаторам, спікерам та учасникам онлайн-виставки за можливість презентувати свій досвід та наголосити на важливості розвитку освіти та удосконалення підготовки молодих фахівців.

Ознайомитися з вебсторінкої коледжу на виставці можна за покликанням: https://online.osvitaexpo.com.ua/study/biloczerkivskij-fahovij-koledzh-servisu-ta-dizajnu/
Відеозапис доступний на офіційному YouTube каналі коледжу, долучайтесь до перегляду.