Тренінг від послів та посолок європейської молоді в Україні

За підтримки та сприяння громадської організації “Асоціація Кебет” 6 травня 2024 року в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбувся тренінг від послів та посолок європейської молоді в Україні.
Ініціатива “Посли європейської молоді” – це не політична, волонтерська, динамічна комунікаційна мережа, яка об’єднує людей 16-26 років. Мета мережі – підвищити обізнаність про ЄС, його співпрацю з країнами-східними партнерами, продемонструвати результати цієї співпраці та сприяти побудові діалогу між молоддю на різні теми. Ініціатива діє в рамках регіональної комунікаційної програми ЄС для Східного партнерства “EU NEIGHBOURS EAST”, що фінансується Європейською комісією.
Фасилітаторки тренінгу розповіли про:
– ініціативу “Посли європейської молоді” в Україні та її напрям діяльності;
– актуальні можливості від Європейського Союзу для молоді в Україні (більше 15+ безкоштовних програм волонтерства, стажування, стипендій і багато іншого).
Також студенти зіграли в Kahoot-вікторину:
– І місце – Павлюк Діана (група В-2);
– ІІ місце – Гриценко Аліна (група М-2);
– ІІІ місце – Ридченко Софія (група М-3).
Варто зазначити, що під час тренінгу було підписано Меморандум про співпрацю Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну та громадської організації “Асоціація Кебет” з метою розвитку співробітництва у питаннях молодіжної політики, розвитку молоді та студенства.
Бажаємо плідної співпраці та творчих здобутків!