“Надія для Майбутнього: Благодійність у підтримку дітей дитячого будинку”

29 листопада 2023 року студентський актив Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну разом з психологом Оленою Побережець та культорганізатором Надією Нагалевською побували у КЗ КОР «Спеціалізованому дитячому будинку дитини».

У дитячому будинку знаходиться 41 вихованець від 0 до 6 років. Діти знаходяться в закладі цілодобово, з ними займаються як педагогічний так і медичний персонал. В залежності від віку та фізичного стану діти розділені на групи.

Привітні вихователі та няні познайомили з дітьми, які були щирими, веселими та відкритими до спілкування. На жаль, ми не можемо змінити їхнього минулого, але можемо допомогти їм відчути до себе повагу, любов та подарувати теплі емоції.

Від всього колективу коледжу було передано рушнички, засоби особистої гігієни, судокреми, предмети першої необхідності, книжечки, розфарбовки, солодкі подарунки і соки.

Найпростіше було організувати поїздку та зібрати допомогу, а найважче – повертатись з дитячого будинку в коледж, адже за дуже короткий час ці діти стали як рідні і дуже важко від того, що ми не маємо змоги кожному надати сім’ю. Відвідування дитячого будинку нікого не залишило байдужими.

Кожна дитина унікальна, але мрія у них одна, щоб у них були люблячі мама і тато.

Дякуємо всім нашим здобувачам освіти та працівникам коледжу, хто долучився до цієї благородної справи. Допоможемо дітям разом.

Вірте у диво і долучайтесь до чудових справ; ставайте чарівниками, бо чарівне почуття – любов ми можемо створювати кожної хвилини.