Національний конкурс “JA Компанія 2024 року”

17 травня 2024 року в м. Львів відбувся Національний конкурс “JA Компанія 2024 року”, організований Junior Achievement Ukraine в рамках програми «Компанія» з розвитку підприємницьких здібностей (Німеччина).

Конкурс передбачав визначення команди-переможця, яка представлятиме Україну на найбільшому конкурсі молодіжного підприємництва в Європі – «GEN-E 2024».

У заході взяла участь 31 навчальна компанія із 9 регіонів України, які стали фіналістами регіональних конкурсів і отримали можливість представляти свою область та свій освітній заклад на Національному конкурсі.  

Переможцем регіонального конкурсу в Київській області стала студентська мінікомпанія «Double D» (Денис Максимець, Тетяна Спіцина, Софія Салабай, Діана Халдєєва та Вероніка Старовіт), яка й представляла Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну на Національному конкурсі.

Під час конкурсу учасники гідно презентували діяльність своєї мінікомпанії перед членами журі й за підсумками отримали диплом фіналіста навчальної програми «Компанія».

Це був цікавий, неперевершений рік здобуття нових знань та практичних навичок ведення бізнесу, реалізації перших кроків у підприємницькій діяльності та безлічі знайомств під час конкурсних відборів у межах програми.

Щиро дякуємо Junior Achievement Ukraine за можливість отримати цінний досвід з розвитку підприємництва, який є важливим для побудови кар’єрного шляху молоді після завершення навчання.